[2021]제3회 대학원총학생회 LOL대회 개최 안내 / The 3rd GSA LOL Competition

2022-05-03 15:43

제3회 대학원총학생회 LOL대회를 개최합니다!

이번에는 티어 제한이 없는 대신 소환사의 협곡은 연구실 연합대항전으로 진행되며,

칼바람 나락은 제한 없이 팀을 구성하실 수 있습니다.

많이 참여하셔서 연구 스트레스를 날리고 총 120만원의 상금도 받아가세요~

* 자세한 내용은 첨부한 상세 안내문과 참가 신청서를 참고해주시기 바랍니다.

The 3rd GSA LOL Competition is being held!

This time, there is no tier limit but Summoner's Rift will be conducted as a lab union battle.

Howling abyss demands no regulation on team composition.

Participate in and relieve the stress, and also take the prize!

* For more information, please refer to the detailed guide and application form that has been attached.

본 대회는 라이엇 게임즈, LoL e스포츠 또는 TFT e 스포츠와 제휴 또는 후원관계를 가지지 않습니다.